Tryffel med After Eight

Table
  1. Recept: Tryffel med After Eight
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Tryffel med After Eight

Ingredienser:

  • 200g mörk choklad
  • 50g smör
  • 200ml vispgrädde
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • After Eight-chokladbitar
  • Kakao eller florsocker att rulla tryfflarna i
You may also be interested in:  Coleslaw

Gör så här:

  1. Smält mörk choklad tillsammans med smöret i en kastrull över låg värme. Rör om tills det är helt smält och blandat.
  2. Tillsätt vispgrädde och vaniljextrakt i chokladsmeten. Rör om tills det är väl blandat och fått en slät konsistens.
  3. Kyl chokladblandningen i kylen i cirka 2 timmar eller tills den är fast nog att forma till bollar.
  4. Ta ut chokladblandningen från kylen och forma små bollar med hjälp av en tesked. Tryck en After Eight-chokladbit i mitten av varje boll och rulla ihop den tills chokladbiten är helt täckt.
  5. Rulla varje tryffel i kakao eller florsocker för att ge dem en fin yta.
  6. Placera tryfflarna på en tallrik eller bakplåtspapper och ställ dem i kylen i ytterligare 1-2 timmar för att stelna helt.
  7. Servera och njut av dina hemlagade tryfflar med After Eight!
Banankaka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up