Aioli

Table
  1. Aioli Recipe
    1. Ingredients:
    2. Instructions:
    3. Serving Suggestions:

Aioli Recipe

Ingredients:

  • 3 cloves of garlic
  • 1 egg yolk
  • 1 teaspoon Dijon mustard
  • 1 cup extra virgin olive oil
  • 1 tablespoon lemon juice
  • Salt and pepper to taste

You may also be interested in:  Knäckig rabarberpaj

Instructions:

  1. Peel and mince the garlic cloves.
  2. In a mixing bowl, combine the garlic, egg yolk, and Dijon mustard. Mix well.
  3. Gradually add the olive oil while whisking constantly until the mixture thickens.
  4. Add the lemon juice and continue whisking until well combined.
  5. Season with salt and pepper to taste.

Serving Suggestions:

You may also be interested in:  Krämig potatis- och purjolökssoppa

Aioli is a versatile sauce that can be used in a variety of ways. It pairs well with grilled vegetables, roasted chicken, or can be used as a dipping sauce for fries or seafood.

Saffrans crème brûlée
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up