Fiskgryta med tomat

Table
  1. Fiskgryta med tomat
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Fiskgryta med tomat

Ingredienser:

  • 600 g vit fiskfilé
  • 2 stora tomater
  • 1 lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1 tsk currypulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 kruka färsk koriander
  • 2 msk olivolja
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Pannkakor - grundsmet

Gör så här:

  1. Skär fiskfilén i mindre bitar.
  2. Skala och hacka löken och vitlöken.
  3. Skär tomaterna i klyftor och paprikorna i strimlor.
  4. Hetta upp olivoljan i en stor gryta och stek lök och vitlök tills de är mjuka.
  5. Tillsätt currypulver och paprikapulver och rör om för att frigöra smakerna.
  6. Tillsätt kokosmjölk och låt det koka upp.
  7. Lägg i fisken, tomaterna och paprikorna och låt sjuda i cirka 10 minuter tills fisken är genomstekt.
  8. Smaka av med salt och peppar.
  9. Strö över färsk koriander innan servering.
Rabarberglass
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up