Kräm på inlagd kronärtskocka

Table
  1. Recept: Kräm på inlagd kronärtskocka
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Kräm på inlagd kronärtskocka

Ingredienser:

  • Inlagda kronärtskockor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk färsk citronsaft
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Pressgurka

Gör så här:

  1. Ta ut de inlagda kronärtskockorna från burken och låt dem rinna av.
  2. Skala och finhacka vitlöksklyftan.
  3. Stek vitlöken i olivoljan på medelhög värme tills den blir gyllenbrun. Låt svalna.
  4. I en mixer eller matberedare, tillsätt de inlagda kronärtskockorna, stekt vitlök, gräddfil och citronsaft.
  5. Mixa tills krämen är slät och krämig.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Servera den krämiga inlagda kronärtskockskrämen som ett tillbehör eller som dipp till grönsaker eller bröd.

Katsu sando – Japansk sandwich med schnitzel
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up