Löjromstoast

Table
  1. Recept: Löjromstoast
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Löjromstoast

Ingredienser:

  • 4 skivor rostbröd
  • 150g löjrom
  • 1 rödlök, finhackad
  • Färsk dill, hackad
  • Smör till stekning
  • Flingsalt och nymald peppar

Gör så här:

  1. Rosta brödet i en brödrost eller i ugnen tills det är gyllenbrunt.
  2. Smält smör i en stekpanna och stek den finhackade rödlöken på medelhög värme tills den blir mjuk och glansig.
  3. Bred ut löjrommen jämnt på de rostade brödskivorna.
  4. Toppa med den stekta rödlöken och strö över hackad dill.
  5. Salta och peppra efter smak.
  6. Servera direkt och njut av denna läckra löjromstoast!
You may also be interested in:  Coleslaw

Tips: För en extra lyxig touch kan du även tillsätta lite finriven citronskal på toppen av löjrommen.

Skumtomtefudge
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up