Gräddig dragonsås

Table
  1. Recept: Gräddig dragonsås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Gräddig dragonsås

Ingredienser:

  • 2 dl grädde
  • 1 msk färskhackad dragon
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • Lite salt och peppar efter smak

Gör så här:

You may also be interested in:  Kanelbullar

Steg 1: Häll grädden i en kastrull och värm på medelvärme tills det börjar koka.
Steg 2: Tillsätt dragon, dijonsenap och vitlök till grädden. Rör om ordentligt.
Steg 3: Sänk värmen och låt såsen sjuda i ca 5 minuter, tills den blir tjockare.
Steg 4: Smaka av med salt och peppar.
Steg 5: Servera såsen varm till ditt favoritkött eller grönsaker.

You may also be interested in:  Palmdahls vietnamesiska pho bo

Tips: För en extra smakrik sås kan du tillsätta lite finhackad lök eller en skvätt vitvin vid steg 2.

Ciabatta
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up