Änglamat

Table
  1. Recept: Änglamat
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Änglamat

Ingredienser:

  • 250 g vetemjöl
  • 125 g smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl florsocker

Gör så här:

  1. 1. Blanda vetemjöl och smör i en skål tills det bildar smulor.
  2. 2. Tillsätt vaniljsocker och florsocker i smulorna och blanda väl.
  3. 3. Arbeta degen väl tills den blir jämn och smidig.
  4. 4. Dela degen i mindre bitar och forma till små bollar.
  5. 5. Placera bollarna på en bakplåtspappersklädd plåt.
  6. 6. Grädda i ugnen på 180 grader i cirka 10-12 minuter tills de får en gyllene färg.
  7. 7. Låt änglamaten svalna och förvara dem i en lufttät behållare.
Chicken fried rice
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.