Annikas souvas

Table
  1. Recept: Annikas souvas
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Annikas souvas

Ingredienser:

  • 400 g renskav
  • 4 tunnbröd
  • 1 dl lingonsylt
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 rödlök, skivad
  • 1 msk smör
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Kålsallad

Gör så här:

  1. Stek renskavet i smör tills det är genomstekt.
  2. Krydda med salt och peppar efter smak.
  3. Värm tunnbröden i ugnen eller på en varm stekpanna.
  4. Bred på lingonsylt på tunnbröden.
  5. Fördela renskavet jämnt över tunnbröden.
  6. Toppa med skivad rödlök.
  7. Lägg på en klick créme fraiche.
  8. Vik ihop tunnbröden och servera direkt.
You may also be interested in:  Sjömansbiff

Tips: Souvas kan också serveras med färsk eller inlagd gurka för extra smak.

Kycklingbullar
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up