Biff Rydberg

Table
  1. Recept: Biff Rydberg
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Biff Rydberg

Ingredienser:

  • 500 g nötkött (t.ex. oxfilé)
  • 4 stora potatisar
  • 2 lökar
  • 4 äggulor
  • 2 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Knäckig rabarberpaj

Gör så här:

  1. Skala och skär potatisen i små kuber.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek potatisen gyllene och knaprig. Salta och peppra efter smak. Ta sedan upp potatisen ur pannan och låt den rinna av på hushållspapper.
  3. Skala och hacka löken.
  4. Skär nötköttet i små kuber och krydda med salt och peppar.
  5. Stek nötköttet i smör i en het panna tills det har fått fin färg.
  6. Tillsätt den hackade löken och stek tills löken är mjuk.
  7. Ta upp köttet och löken ur pannan och håll det varmt.
  8. Stek äggulorna snabbt i samma panna.
  9. Anrätt biffen på tallrikar tillsammans med potatisen och de stekta äggulorna.
  10. Servera genast och njut av denna läckra Biff Rydberg!
Philly cheesesteak
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up