Kräftskagen

Table
  1. Recept: Kräftskagen
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Recept: Kräftskagen

Ingredienser:

  • 500 g kräftor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk färsk dill, hackad
  • Salt och peppar efter smak

Gör såhär:

  1. Skala och rensa kräftorna. Spara några för dekoration.
  2. I en stor skål, blanda ihop majonnäs, gräddfil och dijonsenap.
  3. Tillsätt kräftorna och hackad dill till skålen och rör om försiktigt så att allt blandas väl.
  4. Krydda kräftskagen med salt och peppar efter smak.
  5. Låt kräftskagen kylas i kylen i minst 30 minuter för att smakerna ska blanda sig.
  6. Servera kräftskagen i skålar eller på smörade baguette-skivor.
  7. Dekorera med några extra kräftor och dillkvistar.
You may also be interested in:  Gulaschsoppa med köttfärs

Bon appétit!

Sojalax med bakad spetskål
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up