Grillad oxfilé

Table
  1. Grillad oxfilé
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Grillad oxfilé

Ingredienser:

  • 800 g oxfilé
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 4 st vitlöksklyftor, finhackade
You may also be interested in:  Tacos

Tillagning:

  1. Gnid in oxfilén med olivolja, salt, svartpeppar och vitlök.
  2. Tänd grillen och värm den till hög värme.
  3. Grilla oxfilén i cirka 4-5 minuter per sida för medium-rare.
  4. Ta av köttet från grillen och låt det vila i cirka 10 minuter innan du skär det i skivor.
  5. Servera oxfilén med valfria tillbehör som sallad, rotfrukter eller potatis.
  6. Njut av din grillade oxfilé!
Enkla maränger
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up