Bountybollar

Table
  1. Recept: Bountybollar
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Bountybollar

Ingredienser:

  • 200 g riven kokos
  • 200 g kondenserad mjölk
  • 150 g mörk choklad
  • 1 tsk vaniljextrakt
You may also be interested in:  Chili con carne

Gör så här:

  1. Blanda den riven kokosen och den kondenserade mjölken i en skål.
  2. Tillsätt vaniljextrakt och blanda väl tills ingredienserna är väl kombinerade.
  3. Forma små bollar av kokosblandningen och placera dem på en tallrik eller en bricka. Ställ in i kylen i cirka 20 minuter för att stelna.
  4. Smält den mörka chokladen över ett vattenbad eller i mikrovågsugnen.
  5. Doppa varje kokosboll i den smälta chokladen tills den är helt täckt. Använd en gaffel för att lyfta upp bollen och låt överflödig choklad rinna av.
  6. Placera de täckta bountybollarna på ett bakplåtspapper och låt dem svalna och stelna helt.
  7. Servera och njut av dina hemmagjorda bountybollar!

Kyckling cordon bleu med fransk sallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up