Choronsås

Table
  1. Choronsås
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Choronsås

Ingredienser:

  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl ketchup
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk strösocker
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 1/4 tsk cayennepeppar
  • Lite salt och svartpeppar

You may also be interested in:  Krämig carbonara

Tillagning:

  1. Blanda majonnäs, ketchup, citronjuice och dijonsenap i en skål.
  2. Tillsätt strösocker, paprikapulver, cayennepeppar, salt och svartpeppar.
  3. Rör om ordentligt tills alla ingredienser är väl blandade.
  4. Ställ såsen i kylskåpet i minst 30 minuter för att låta smakerna utvecklas.

Den färdiga choronsåsen passar utmärkt som tillbehör till grillade rätter, pommes frites, fisk eller kyckling.

Kreolsk gryta
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up