Coupe Colonel

Table
  1. Coupe Colonel Recipe
    1. Ingredients:
    2. Instructions:

Coupe Colonel Recipe

Ingredients:

  • 2 cups of lemon sorbet
  • 1 cup of vodka
  • Fresh mint leaves for garnish

Instructions:

  1. In a bowl, thaw the lemon sorbet until it becomes slightly soft.
  2. Using a scoop, divide the sorbet into four serving glasses.
  3. Pour 1/4 cup of vodka over each serving of sorbet.
  4. Garnish with fresh mint leaves.
  5. Serve immediately and enjoy!
You may also be interested in:  Rostad müsli med kokos och nötter

Note: The Coupe Colonel is a refreshing and tangy dessert cocktail that pairs the zesty flavors of lemon sorbet with the crispness of vodka. It's perfect for hot summer days or as a palate cleanser during a multi-course meal. Give it a try and let your taste buds thank you!

Älgfärsbullar i gräddsås med ostronskivling
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up