Frukostbröd med havre

Table
  1. Frukostbröd med havre
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Frukostbröd med havre

Ingredienser:

  • 3 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl rågmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2 msk råsocker
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 3 msk flytande margarin
  • 1 ägg
You may also be interested in:  Banana bread

Gör så här:

  1. Blanda havregryn, vetemjöl, rågmjöl, bakpulver, salt och råsocker i en skål.
  2. Tillsätt mjölk, yoghurt, flytande margarin och ägg. Blanda väl tills en jämn smet bildas.
  3. Sätt ugnen på 200 °C.
  4. Fördela smeten i smorda muffinsformar och grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter, eller tills bröden är gyllenbruna och genomgräddade.
  5. Låt bröden svalna något innan de serveras.
Grönsaksdipp
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up