Gurk- och blomkålssallad

Table
  1. Gurk- och blomkålssallad
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Gurk- och blomkålssallad

Ingredienser:

  • 2 stora gurkor
  • 1 blomkålshuvud
  • 1 rödlök
  • 1 dl färsk dill
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Fläskkarré i ugn med äpple och ingefära

Gör så här:

  1. Skär gurkorna och blomkålen i mindre bitar och lägg dem i en skål.
  2. Finhacka rödlöken och tillsätt den i skålen.
  3. Hacka dillen och lägg den ovanpå salladen.
  4. I en separat skål, blanda crème fraiche och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar.
  5. Häll den blandningen över salladen och blanda väl.
  6. Ställ salladen i kylskåpet i cirka 30 minuter för att kyla och låta smakerna sätta sig.
  7. Servera salladen som tillbehör till olika rätter eller som en fräsch sallad på egen hand.
Apelsinsallad med granatäpple honung och kanel
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up