Pasta med brysselkål och pancetta

Table
  1. Recept: Pasta med brysselkål och pancetta
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Pasta med brysselkål och pancetta

Ingredienser:

  • 250g pasta
  • 150g brysselkål
  • 100g pancetta, tärnad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 3 msk olivolja
  • salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Picklad rödlök

Gör så här:

  1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. När den är al dente, häll av och ställ åt sidan.
  2. I en stekpanna, stek pancettan tills den blir krispig. Ta upp pancettan och låt den rinna av på lite hushållspapper.
  3. I samma stekpanna, tillsätt olivolja och stek brysselkålen på medelhög värme tills den blir mjuk och lätt brynt. Tillsätt vitlöken och stek i ytterligare några minuter.
  4. Tillsätt den kokta pastan till stekpannan med brysselkål och tillsätt även pancettan. Blanda väl.
  5. Krydda med salt och peppar efter smak.
  6. Servera genast och njut av din pasta med brysselkål och pancetta!
Citronsås 
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up