Rub till kött fisk och fågel

Table
  1. Recept: Rub till kött, fisk och fågel
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:
    3. Tips:

Recept: Rub till kött, fisk och fågel

Ingredienser:

  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk brunt socker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad timjan

Gör så här:

  1. Blanda alla ingredienser i en skål.
  2. Se till att köttet, fisken eller fågeln är torrt och gnugga in ruben jämnt över ytan.
  3. Låt det sedan vila i kylskåpet i minst 30 minuter för att smakerna ska tränga in.
  4. Grilla, steka eller tillaga efter receptets anvisningar.

Tips:

You may also be interested in:  Trillingnöt

För att få en extra kryddig smak kan du tillsätta lite cayennepeppar i ruben. När du grillar kan du även lägga till rökflis för en fantastiskt god röksmak!

Kanelbullekladdkaka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up