Mugcake - muggkaka

Table
  1. Mugcake - En Snabb och Enkel Muggkaka
    1. Ingredienser:
    2. Gör Såhär:

Mugcake - En Snabb och Enkel Muggkaka

Ingredienser:

  • 4 msk vetemjöl
  • 3 msk socker
  • 2 msk kakao
  • 1/8 tsk salt
  • 3 msk mjölk
  • 2 msk vegetabilisk olja
  • 1/4 tsk vaniljextrakt

Gör Såhär:

  1. Blanda vetemjöl, socker, kakao och salt i en mugg
  2. Tillsätt mjölk, olja och vaniljextrakt, rör om väl tills smeten är slät
  3. Placera muggen i mikrovågsugnen och micra på hög effekt i 1 minut och 30 sekunder, eller tills kakan är uppsvälld och fast
  4. Ta ut muggen försiktigt från mikrovågsugnen och låt kakan svalna i några minuter
  5. Toppa kakan med dina favorittillval, till exempel glass, hackade nötter eller bär
  6. Njut av din varma och härliga mugcake direkt från muggen!
You may also be interested in:  Korvstroganoff med ris

För att variera smaken kan du tillsätta en tesked chokladchips i smeten eller blanda i lite kanel eller skivad banan.

Getostfyllda dadlar med bacon
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up