Frukostkorv med äpple och pepparrot

Table
  1. Frukostkorv med äpple och pepparrot
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Frukostkorv med äpple och pepparrot

Ingredienser:

  • 500 g frukostkorv
  • 1 äpple
  • 1 msk riven pepparrot

Gör så här:

  1. Skär frukostkorven i tunna skivor.
  2. Skala och kärna ur äpplet, och skär det i små bitar.
  3. Blanda äpple och riven pepparrot i en skål.
  4. Stek frukostkorven i en stekpanna tills den fått fin färg.
  5. Lägg i äpple-pepparrotblandningen och stek i ytterligare några minuter tills äpplet mjuknar något.
  6. Servera varm och njut av din frukostkorv med äpple och pepparrot!
Jordgubbstiramisu
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up