Fylld grillad portabello med örtfärskost

Table
  1. Fylld grillad portabello med örtfärskost
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Fylld grillad portabello med örtfärskost

Ingredienser:

  • 4 portabellosvampar
  • 200g färsk färskost
  • 3 tsk färska örter (t.ex. basilika, persilja, timjan), hackade
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk olivolja
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Stuvade makaroner

Tillagning:

  1. Tänd grillen och låt den bli varm.
  2. Skölj svamparna noggrant och ta bort stjälkarna.
  3. Blanda färskosten, örterna, vitlöken och olivoljan i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fyll svamparna med örtfärskosten.
  5. Grilla svamparna i cirka 10-15 minuter tills de är mjuka och fyllningen är bubblande och gyllene.
  6. Servera genast och njut av den läckra fyllda grillade portabello svampen med örtfärskost.
Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up