Grillad fläskkarré

Table
  1. Grillad fläskkarré
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Serveringstips:

Grillad fläskkarré

Ingredienser:

  • 1 kg fläskkarré
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 1 tsk paprikapulver

Tillagning:

  1. Skär fläskkarrén i tjocka skivor.
  2. Hacka vitlöksklyftorna fint.
  3. I en skål, blanda olja, salt, peppar, paprikapulver och hackad vitlök.
  4. Massera marinaden på fläskkarréskivorna och låt det vila i kylskåp i cirka 1 timme.
  5. Tänd grillen och värm den till medelhög värme.
  6. Grilla fläskkarréskivorna i cirka 5-7 minuter per sida eller tills de är genomstekta och har fått fin färg.
  7. Ta av fläskkarrén från grillen och låt den vila i några minuter innan du serverar den.

Serveringstips:

You may also be interested in:  Janssons frestelse

Servera den grillade fläskkarrén med en fräsch sallad, potatissallad och en god sås.

Vattenmelonglass
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up