Grillad persika

Table
  1. Recept: Grillad persika
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Grillad persika

Ingredienser:

  • Persikor
  • Honung
  • Citronsaft
  • Vaniljglass

Tillagning:

  1. Skär persikorna i halvor och ta bort kärnorna.
  2. Blanda honung och citronsaft i en skål och pensla persikornas snittsida med blandningen.
    Pensla generöst för extra smak.
  3. Förbered grillen och värm den till medelhög värme.
    Så att persikorna får en fin grillad yta.
  4. Grilla persikorna med snittsidan nedåt i cirka 3-4 minuter.
  5. Vänd persikorna och grilla dem på andra sidan i ytterligare 2-3 minuter tills de är mjuka och fått fin
    färg.
    Var försiktig så att de inte bränns.
  6. Ta persikorna från grillen och servera dem direkt med en kula vaniljglass på varje halva.
  7. Njut av den läckra grillade persikosmaken!

Kahluadrink
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up