Hemmagjord "Bostongurka" - inlagd hackad gurka

Table
  1. Hemmagjord "Bostongurka" - inlagd hackad gurka
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Hemmagjord "Bostongurka" - inlagd hackad gurka

Ingredienser:

  • 1 stor gurka
  • 1 dl ättika
  • 2 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk senapsfrön
  • 1 tsk gurkmeja (valfritt)

You may also be interested in:  Pulled pork

Gör så här:

  1. Skala och hacka gurkan i önskade bitar. Lägg gurkbitarna i en skål.
  2. I en kastrull, kombinera ättika, vatten, socker, salt, senapsfrön och gurkmeja. Rör om väl tills sockret och saltet har lösts upp.
  3. Häll ättikablandningen över de hackade gurkorna och rör om så att alla bitar är jämnt täckta.
  4. Täck skålen med plastfolie eller lock och ställ den i kylen i minst 24 timmar.
  5. Dina hemmagjorda "Bostongurkor" är redo att serveras och njutas av!
Wok
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up