Honungs- och pepparstekt fläskkarré

Table
  1. Honungs- och pepparstekt fläskkarré
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Honungs- och pepparstekt fläskkarré

Ingredienser:

  • 800 g fläskkarré
  • 2 msk flytande honung
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 msk olivolja
You may also be interested in:  Kålpudding (grundrecept)

Gör såhär:

  1. Blanda ihop honung, svartpeppar och salt i en skål.
  2. Skär fläskkarrén i skivor och gnid in dem ordentligt med honungs- och pepparblandningen.
  3. Värm upp olivolja i en stekpanna på medelhög värme.
  4. Stek fläskkarréskivorna i stekpannan i cirka 3-4 minuter på varje sida, eller tills de är genomstekta och har fått en fin yta.
  5. Ta upp fläskkarrén från stekpannan och låt den vila i några minuter innan du skär upp den.
  6. Servera den honungs- och pepparstekta fläskkarrén med valfria tillbehör som t.ex. en fräsch sallad och rostade grönsaker.
You may also be interested in:  Kladdig kladdkaka

Detta recept ger cirka 4 portioner.

Körsbärsoppa (Spottsoppa)
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up