Honungs- och pepparstekt fläskkarré
Honungs- och pepparstekt fläskkarré
Ingredienser:
- 800 g fläskkarré
- 2 msk flytande honung
- 1 tsk svartpeppar
- 1 tsk salt
- 2 msk olivolja
Gör såhär:
- Blanda ihop honung, svartpeppar och salt i en skål.
- Skär fläskkarrén i skivor och gnid in dem ordentligt med honungs- och pepparblandningen.
- Värm upp olivolja i en stekpanna på medelhög värme.
- Stek fläskkarréskivorna i stekpannan i cirka 3-4 minuter på varje sida, eller tills de är genomstekta och har fått en fin yta.
- Ta upp fläskkarrén från stekpannan och låt den vila i några minuter innan du skär upp den.
- Servera den honungs- och pepparstekta fläskkarrén med valfria tillbehör som t.ex. en fräsch sallad och rostade grönsaker.
Detta recept ger cirka 4 portioner.