Iste med persika ingefära och hallon

Table
  1. Iste med persika, ingefära och hallon
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Iste med persika, ingefära och hallon

Ingredienser:

  • 8 påsar svart te
  • 1 liter vatten
  • 2 mogna persikor
  • 1 bit ingefära (cirka 2 tum)
  • 1 kopp färska hallon
  • Isbitar

You may also be interested in:  Nachotallrik

Gör så här:

  1. 1. Koka vattnet i en kastrull och tillsätt svart te.
  2. 2. Låt teet dra i cirka 5 minuter.
  3. 3. Skala persikorna och skär dem i skivor.
  4. 4. Skala ingefäran och skär den i tunna skivor.
  5. 5. Lägg persikor, ingefära och färska hallon i en stor kanna.
  6. 6. Häll det varma teet över frukten och låt det svalna i kylskåpet under cirka 1 timme.
  7. 7. När isteet har svalnat, lägg isbitarna i glas och häll i isteet med frukt.
  8. 8. Servera genast och njut av den friska och uppfriskande smaken!
Köttfärs- och pastagratäng
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up