Kantarelltoast

Table
  1. Kantarelltoast
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Kantarelltoast

Ingredienser:

  • 300g färska kantareller
  • 2 skivor surdegsbröd
  • 1 vitlöksklyfta
  • En näve färsk persilja
  • Smör och olivolja för stekning
  • Flingsalt och svartpeppar efter smak

You may also be interested in:  Lussebullar

Gör så här:

  1. Rensa kantarellerna noggrant och skär dem i mindre bitar.
  2. Finhacka vitlöksklyftan och persiljan.
  3. Hetta upp en stekpanna med smör och olivolja på medelhög värme.
  4. Tillsätt kantarellerna i stekpannan och stek dem i några minuter tills de blir mjuka och gyllene.
  5. Lägg till vitlök och persilja i stekpannan och stek i ytterligare någon minut för att kombinera smakerna.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Rosta surdegsbrödet och bred på stekt kantarellblandningen på varje skiva.
  8. Servera omedelbart och njut av din läckra kantarelltoast!
Mjölkfri pannkaka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up