Krispig fänkålssallad

Table
  1. Krispig fänkålssallad
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Krispig fänkålssallad

Ingredienser:

  • 2 fänkålsknoppar
  • 1 rödlök
  • 1 citron
  • 1 dl olivolja
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Världens godaste äppelsmulpaj

Gör så här:

  1. Skär av blasten från fänkålen och dela fänkålen i tunna skivor.
  2. Skala och skiva rödlöken tunt.
  3. Pressa saften från citronen.
  4. I en stor skål, blanda fänkålen, rödlöken och citronsaften.
  5. Tillsätt olivolja, salt och peppar. Blanda väl.
  6. Låt salladen stå och dra i kylen i minst 30 minuter innan servering.
  7. Servera salladen som en frisk och krispig sidorätt eller som en hälsosam lunchalternativ.
Pizza med basilika och mozzarella
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up