Mjölkchokladfluff

Table
  1. Recept: Mjölkchokladfluff
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Mjölkchokladfluff

Ingredienser:

  • 200 g mjölkchoklad
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 1 msk florsocker

Gör så här:

  1. Smält mjölkchokladen över ett vattenbad eller i mikrovågsugn.
  2. I en separat skål, vispa grädden tills den bildar mjuka toppar.
  3. Tillsätt vaniljextrakt och florsocker i den vispade grädden och fortsätt vispa tills det blir en jämn blandning.
  4. Häll den smälta mjölkchokladen i gräddblandningen och vik försiktigt ihop tills allt är väl blandat.
  5. Fördela fluffet i dessertskålar eller glas och kyl i minst 2 timmar innan servering.
  6. Dekorera gärna med några riven mjölkchoklad eller kakao precis innan servering.
You may also be interested in:  Ugnsstekt kycklingklubba (grundrecept)

Detta mjölkchokladfluff är en enkel och läcker dessert som kommer att glädja både stora och små chokladälskare. Njut av den krämiga och chokladiga smaken efter en god middag eller som en söt avslutning på dagen. Smaklig måltid!

Kikärtspannkaka
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up