Picklad kålrabbi med rädisa

Table
  1. Recept: Picklad kålrabbi med rädisa
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Picklad kålrabbi med rädisa

Ingredienser:

  • 1 st kålrabbi
  • 8-10 st rädisor
  • 2 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl vatten
  • 2 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpepparkorn

You may also be interested in:  Tomatsås (grundrecept)

Gör så här:

  1. Skala och skär kålrabbin i tunna skivor.
  2. Skär rädisorna i skivor eller tärningar.
  3. I en kastrull, tillsätt vitvinsvinäger, vatten, socker, salt och svartpepparkorn. Koka upp och rör om tills sockret och saltet har lösts upp.
  4. Tillsätt kålrabbi och rädisor i kastrullen. Låt sjuda i 5-10 minuter tills grönsakerna blir lite mjuka men fortfarande har lite tuggmotstånd.
  5. Ta av kastrullen från värmen och låt svalna.
  6. Häll över picklingen i en glasburk och förvara i kylskåp i minst 1 timme innan servering.

Chicken fried rice
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up