Rostad vit choklad

Table
  1. Rostad vit choklad
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Rostad vit choklad

Ingredienser:

  • Vit choklad (200g)


Gör så här:

  1. Starta genom att förvärm ugnen till 120°C.
  2. Ta vit choklad och dela den i mindre bitar.
  3. Lägg chokladbitarna på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Sätt in plåten i ugnen i cirka 30 minuter.
  5. Rör om chokladbitarna var 10:e minut för att undvika att de bränns.
  6. Chokladen är klar när den har fått en ljusbrun färg och doftar gott.
  7. Ta ut plåten från ugnen och låt chokladen svalna helt.
  8. Servera den rostade vita chokladen som den är eller använd den som topping på desserter och bakverk.
Majstortillas i stekpanna
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up