Söt och het dipsås

Table
  1. Recept på Söt och Het Dipsås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept på Söt och Het Dipsås

Ingredienser:

  • 1 dl chilisås
  • 2 msk honung
  • 1 msk srirachasås
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk lökpulver
  • ½ tsk paprikapulver
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Laxfilé i ugn med citron

Gör så här:

  1. Blanda chilisås, honung och srirachasås i en skål.
  2. Tillsätt vitlökspulver, lökpulver och paprikapulver. Blanda väl.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Förvara dipsåsen i en lufttät behållare i kylen i minst 30 minuter innan servering för att smakerna ska gifta sig ordentligt.
  5. Servera med dina favorit snacks eller som tillbehör till asiatiska rätter.
You may also be interested in:  Lätt lantbröd

Denna söt och heta dipsås är perfekt för dig som gillar lite extra smak och hetta. Den kan användas som doppningssås till chips, grönsaker eller som tillbehör till asiatiska rätter som vårrullar eller dumplings. Den är otroligt lätt att göra och tar bara några minuter att förbereda. Prova att göra den till din nästa fest eller som en läcker aptitretare!

Äggröra med bacon och rostat bröd
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up