Spenat- och paprikagryta med halloumi 

Table
  1. Spenat- och paprikagryta med halloumi
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Spenat- och paprikagryta med halloumi

Ingredienser:

  • 200g spenat
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 200g halloumi
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk chiliflakes
  • 300ml kokosmjölk
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Godaste lussebullen

Gör såhär:

  1. 1. Hacka lök, vitlök, och paprika.
  2. 2. Skär halloumin i mindre tärningar.
  3. 3. Värm olivolja i en stekpanna och stek lök, vitlök, och paprika tills de är mjuka.
  4. 4. Tillsätt spenat och stek tills den har mjuknat.
  5. 5. Lägg i halloumi och kryddor och stek tills halloumin är gyllenbrun.
  6. 6. Häll i kokosmjölk och låt grytan puttra i ca 5 minuter.
  7. 7. Smaka av med salt och peppar.
  8. 8. Servera grytan varm med ris eller naanbröd.
Rabarbercurd
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up