Ugnsbakad torsk med äggsås

Table
  1. Ugnsbakad torsk med äggsås
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Ugnsbakad torsk med äggsås

Ingredienser:

  • 4 st torskfiléer
  • 2 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk smör
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Pannkakor - grundsmet

Gör så här:

  1. Förvärm ugnen till 200°C.
  2. Placera torskfiléerna i en ugnsform.
  3. Vispa äggen och mjölken i en skål.
  4. Häll äggblandningen över torskfiléerna.
  5. Salta och peppra efter smak.
  6. Smula smöret över torskfiléerna.
  7. Baka i ugnen i cirka 15-20 minuter tills fisken är genomstekt och gyllene på ytan.
  8. Servera med kokt potatis och en fräsch sallad.
Musselsoppa
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.