Äggröra med bacon och rostat bröd

Table
  1. Recept: Äggröra med bacon och rostat bröd
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Äggröra med bacon och rostat bröd

Ingredienser:

  • 4 ägg
  • 4 skivor bacon
  • 4 skivor rostat bröd
  • Olja eller smör till stekning
  • Salt och peppar efter smak

Tillagning:

  1. Stek baconet i en stekpanna tills det blir knaprigt. Lägg på hushållspapper för att ta bort överflödig olja.
  2. Knäck äggen i en skål och vispa ihop dem lätt.
  3. Hetta upp olja eller smör i en annan stekpanna på medelhög värme.
  4. Häll äggsmeten i stekpannan och rör om kontinuerligt med en stekspade tills äggröran börjar stelna.
  5. Smula ner det knapriga baconet i äggröran och blanda väl.
  6. Ta bort stekpannan från värmen och krydda med salt och peppar efter smak.
  7. Servera äggröran med rostat bröd.
You may also be interested in:  Boeuf bourguignon med potatismos

Tips: Du kan också tillsätta finhackade grönsaker som lök, paprika eller svamp för extra smak.

Pasta farfalle med ärter bacon och citron
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up