Baconlindad kalkon med dragoncrème

Table
  1. Baconlindad kalkon med dragoncrème
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Baconlindad kalkon med dragoncrème

Ingredienser:

  • 400 g kalkonfilé
  • 8 skivor bacon
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk färsk dragon, finhackad
  • Salt och peppar efter smak
  • 1 msk olivolja
You may also be interested in:  Kålpudding (grundrecept)

Gör så här:

  1. Skär kalkonfilén i fyra lika stora bitar och krydda dem med salt och peppar.
  2. Linda två skivor bacon runt varje bit kalkon så att de täcker filén helt.
  3. Stek baconlindad kalkon i olivolja i en stekpanna på medelhög värme tills köttet är genomstekt och baconet är knaprigt, cirka 10 minuter.
  4. Under tiden kalkonen steks, blanda crème fraîche och färsk dragon i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera baconlindad kalkon med dragoncrème och njut!
Biffgryta med ris
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up