Carpaccio

Table
  1. Recept på Carpaccio
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept på Carpaccio


Ingredienser:

  • 200 g fint skivad oxfilé
  • 1 citron
  • 2 msk olivolja
  • 1 liten rödlök, tunt skivad
  • 1 näve färsk ruccola
  • 50 g riven parmesanost
  • Flingsalt och nymalen svartpeppar efter smak

Tillagning:

  1. Börja med att placera de tunna skivorna av oxfilé på ett fat.
  2. Pressa saften från citronen över oxfiléskivorna.
  3. Ringla sedan olivolja över köttet.
  4. Strö över tunt skivad rödlök, ruccola och riven parmesanost.
  5. Avsluta med att strö flingsalt och nymalen svartpeppar efter smak.
  6. Servera genast och njut av den läckra Carpaccion!

Matiga muffins med fetaost och tomater
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up