Chèvrecrème

Table
  1. Recept - Chèvrecrème
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept - Chèvrecrème

Ingredienser:

  • 200 g chèvre
  • 100 g crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk färsk timjan (hackad)
  • 1 tsk färsk rosmarin (hackad)
  • Lite salt och peppar

You may also be interested in:  Brunsås

Gör så här:

  1. Steg 1: Ta fram chèvren och crème fraichen från kylen och låt dem bli rumstempererade.
  2. Steg 2: Skala och finhacka vitlöksklyftan.
  3. Steg 3: I en skål, blanda ihop chèvre och crème fraiche tills det blir en slät krämig konsistens.
  4. Steg 4: Rör i den finhackade vitlöken, timjan och rosmarin. Smaka av med salt och peppar.
  5. Steg 5: Låt Chèvrecrèmen stå i kylen i minst 1 timme för att smakerna ska mogna.
  6. Steg 6: Servera Chèvrecrèmen som ett tillbehör till bröd, sallad eller som en dip.
Rådjurssadel
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up