Scrambled eggs

Table
  1. Recept: Scrambled Eggs
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Tips:

Recept: Scrambled Eggs

Ingredienser:

  • 4 ägg
  • En nypa salt
  • En nypa svartpeppar
  • 2 msk mjölk eller grädde
  • 1 msk smör
You may also be interested in:  Världens godaste äppelsmulpaj

Tillagning:

  1. Börja med att knäcka äggen i en skål och vispa dem lätt tillsammans med salt, svartpeppar och mjölk/grädde.
  2. Värm upp en stekpanna på medelhög värme och smält smöret i pannan.
  3. Häll äggblandningen i stekpannan och rör om kontinuerligt med en stekspade eller visp tills äggen är helt tillagade och har fått en lätt krämig konsistens.
  4. Ta av stekpannan från värmen och servera de scrambled eggs genast. De är goda på egen hand eller med bröd och en sallad.

Tips:

You may also be interested in:  Boeuf bourguignon med potatismos

För att variera smaken kan du tillsätta till exempel finhackad lök, paprika eller ost i äggblandningen.

Tacopaj med majs
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up