Proteinpannkakor

Table
  1. Proteinpannkakor
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Proteinpannkakor

Ingredienser:

  • 2 dl havregryn
  • 2 msk proteinpulver (valfri smak)
  • 2 st ägg
  • 1 dl mjölk (eller valfri mjölksubstitut)
  • En nypa salt
  • 1 msk kokosolja (eller smör) till stekning
You may also be interested in:  Fläskfilégryta med champinjoner

Gör så här:

  1. Mixa havregrynen i en mixer eller matberedare till ett mjöl.
  2. Tillsätt proteinpulver, ägg, mjölk och salt till havregrynet. Blanda väl till en slät smet.
  3. Värm upp en stekpanna på medelhög värme och tillsätt kokosolja eller smör.
  4. Häll en liten klick smet i stekpannan och forma till små pannkakor. Stek tills de är gyllenbruna på båda sidor.
  5. Servera pannkakorna med valfria tillbehör som exempelvis bär, nötter, honung eller yoghurt.
You may also be interested in:  Scones

Tips: Du kan variera smaken på proteinpannkakorna genom att byta ut proteinpulvret mot andra smaker eller tillsätta kryddor som kanel eller vanilj.

Lax- och gurksnittar
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up