Fårfiol med äppelsallad

Table
  1. Fårfiol med äppelsallad
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Fårfiol med äppelsallad

Ingredienser:

  • 200 g fårfiol
  • 2 äpplen
  • 1 rödlök
  • Färsk timjan
  • 500 g färsk bladspenat
  • 1 lime
  • Olivolja
  • Salt och peppar

You may also be interested in:  Karamelliserad lök

Gör såhär:

  1. Marinera fårfiolen med limejuice och olivolja i minst 30 minuter.
  2. Skala och skiva äpplena och rödlöken tunt.
  3. Blanda äpplena och rödlöken med bladspenat i en stor skål.
  4. Tillsätt färsk timjan, salt, peppar och lite olivolja till salladen.
  5. Grilla fårfiolen på hög värme i ca 3-4 minuter på varje sida, eller tills den är rosa inuti.
  6. Låt köttet vila några minuter innan du skär det i tunna skivor.
  7. Servera fårfiolen tillsammans med äppelsalladen.
You may also be interested in:  Sandefjordsås

Njut av din läckra fårfiol med frisk äppelsallad!

Körsbärssaft
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up