Buffalo Wings

Table
  1. Recept på Buffalo Wings
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept på Buffalo Wings

Ingredienser:

  • 24 stycken kycklingvingar
  • 1 dl smält smör
  • 1 dl het sås, t.ex. Frank's RedHot Sauce
  • 1/2 dl vitvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk lökpulver


You may also be interested in:  Fläskytterfilé i ugn

Tillagning:

  1. Del upp kycklingvingarna i två delar vid ledet och kasta bort vingtipsen.
  2. Blanda smält smör, het sås, vitvinsvinäger, salt, paprikapulver, vitlökspulver och lökpulver i en skål.
  3. Lägg kycklingvingarna i en påse och häll över såsblandningen. Se till att alla vingarna är täckta av såsen. Förslut påsen och låt marineras i minst 2 timmar, gärna över natten.
  4. Förvärm ugnen till 200°C. Arrangera kycklingvingarna på en bakplåtspapperklädd plåt och grilla i ugnen i cirka 25-30 minuter, eller tills de är genomstekta och krispiga.
  5. Ta ut vingarna ur ugnen och servera dem varma. Servera med blekselleri och blåmögelostsås för den klassiska Buffalo Wings-upplevelsen.

Gazpacho
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up