Chokladbollar (glutenfria)

Table
  1. Recept: Chokladbollar (glutenfria)
    1. Ingredienser
    2. Gör så här

Recept: Chokladbollar (glutenfria)

Ingredienser

  • 150g smör
  • 1 3/4 dl socker
  • 3 msk kakao
  • 3 1/2 dl glutenfria havregryn
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 msk starkt kaffe
  • Kokosflingor (till garnering)
You may also be interested in:  Crispy chicken nuggets med dipp

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull.
  2. Blanda i socker, kakao, havregryn, vaniljsocker och kaffe i kastrullen. Rör om väl.
  3. Forma smeten till bollar med hjälp av händerna.
  4. Rulla bollarna i kokosflingor för att garnera.
  5. Låt chokladbollarna stelna i kylskåp i cirka 30 minuter.
  6. Servera och njut!
Citronkyckling med rostade grönsaker
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up