Köttfärsgulasch






Köttfärsgulasch

Table
  1. Recept: Köttfärsgulasch
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Köttfärsgulasch

You may also be interested in:  Pastagratäng med bacon

Ingredienser:

  • 500g köttfärs
  • 2 lökar, finhackade
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 paprikor, skivade
  • 2 morötter, skivade
  • 400g krossade tomater
  • 2 dl köttbuljong
  • 2 msk paprikapulver
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk paprikakrydda
  • Salt och peppar efter smak
  • Olja för stekning
You may also be interested in:  Lasagne med halloumi spenat och pumpakärnor

Gör så här:

  1. Hetta upp lite olja i en stor gryta.
  2. Tillsätt lök och vitlök, och stek tills de blir mjuka.
  3. Lägg i köttfärsen och stek tills den är genomstekt och får fin färg.
  4. Tillsätt paprikor och morötter, och fortsätt steka i några minuter.
  5. Rör ner krossade tomater, köttbuljong, paprikapulver, kummin och paprikakrydda.
  6. Låt gulaschen sjuda på låg värme under lock i cirka 30-40 minuter.
  7. Smaka av med salt och peppar.
  8. Serv
    Bönsallad
    LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up