Daimcheesecake

Table
  1. Recept: Daimcheesecake
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Daimcheesecake

Ingredienser:

  • 200g digestivekex
  • 100g smör
  • 600g färskost, t.ex. Philadelphia
  • 200g socker
  • 3 ägg
  • 200g daim, hackad
  • 200ml grädde

You may also be interested in:  Chili con carne

Gör så här:

  1. Krossa digestivekexen i en plastpåse med en kavel eller matberedare.
  2. Smält smöret och blanda det med de krossade kexen.
  3. Tryck ut smulorna i botten av en form med löstagbar kant.
  4. Vispa färskosten och sockret i en skål tills det blir jämnt och krämigt.
  5. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa väl mellan varje tillsättning.
  6. Vänd i den hackade daimen och grädden i smeten.
  7. Häll smeten över kexbotten i formen.
  8. Grädda cheesecaken i förvärmd ugn på 150°C i cirka 60 minuter.
  9. Låt svalna helt och förvaras sedan i kylskåp i minst 4 timmar innan servering.
Busenkel broccolisoppa
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.