Färskpotatissallad med rucola
Färskpotatissallad med rucola
Ingredienser
- Färskpotatis
- Rucola
- Rödlök
- Kapris
- Oliver
- Tomater
- Creme fraiche
- Citronsaft
- Olivolja
- Salt
- Peppar
Gör så här
- Koka färskpotatisen tills den är mjuk. Låt den svalna och dela sedan i mindre bitar.
- Hacka rödlöken fint och skär tomaterna i klyftor. Blanda samman rucola, rödlök, kapris, oliver, tomater och färskpotatis i en stor skål.
- I en separat skål, blanda creme fraiche med lite citronsaft, olivolja, salt och peppar. Smaka av och justera kryddningen efter behov.
- Häll dressingen över salladen och blanda ordentligt så att alla ingredienser blir väl täckta.
- Servera din färskpotatissallad med rucola som tillbehör till grillat kött eller som en lätt lunchrätt på egen hand.