Färskpotatissallad med rucola

Table
  1. Färskpotatissallad med rucola
    1. Ingredienser
    2. Gör så här

Färskpotatissallad med rucola

Ingredienser

  • Färskpotatis
  • Rucola
  • Rödlök
  • Kapris
  • Oliver
  • Tomater
  • Creme fraiche
  • Citronsaft
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
You may also be interested in:  Fläskpannkaka

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen tills den är mjuk. Låt den svalna och dela sedan i mindre bitar.
  2. Hacka rödlöken fint och skär tomaterna i klyftor. Blanda samman rucola, rödlök, kapris, oliver, tomater och färskpotatis i en stor skål.
  3. I en separat skål, blanda creme fraiche med lite citronsaft, olivolja, salt och peppar. Smaka av och justera kryddningen efter behov.
  4. Häll dressingen över salladen och blanda ordentligt så att alla ingredienser blir väl täckta.
  5. Servera din färskpotatissallad med rucola som tillbehör till grillat kött eller som en lätt lunchrätt på egen hand.

Stekt kycklinglårfilé med grynsallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up