Grillade lammracks med rosmarin

Table
  1. Grillade lammracks med rosmarin
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Grillade lammracks med rosmarin

Ingredienser:

  • 8 st lammracks
  • 4 msk olivolja
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk färsk rosmarin, finhackad
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar, malen

You may also be interested in:  Korvstroganoff med ris

Gör så här:

  1. Blanda olivolja, vitlök, rosmarin, salt och svartpeppar i en skål för marinaden.
  2. Gnid in lammracksen ordentligt med marinaden och låt vila i kylskåp minst 2 timmar.
  3. Grilla lammracksen på hög värme i cirka 5-6 minuter på varje sida för medium rare.
  4. Ta av lammracksen från grillen och låt dem vila i 5 minuter innan servering.
  5. Servera de grillade lammracksen med valfria tillbehör som sallad och potatis.
Pasta e fagioli - italiensk bönsoppa
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up