Grymma kamben

Table
  1. Grymma kamben recept
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Grymma kamben recept

Ingredienser:

  • 1,5 kg kamben
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 dl ketchup
  • 3 msk sojasås
  • 2 msk honung
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk mald svartpeppar
You may also be interested in:  Ras el hanout – marockansk kryddblandning

Tillagning:

  1. Börja med att förvärma ugnen till 180°C.
  2. I en skål, blanda hoisinsås, ketchup, sojasås, honung, ingefära, vitlök och svartpeppar.
  3. Skala kambenen om nödvändigt och placera dem i en ugnsfast form.
  4. Slå såsblandningen över kambenen och se till att kambenen är jämnt täckta.
  5. Cover the dish with aluminum foil and transfer it to the preheated oven.
  6. Baka i ugnen i ca 45-60 minuter, eller tills kambenen är möra och faller av benet.
  7. Ta ut kambenen från ugnen och servera dem varma.
You may also be interested in:  Klassiska hamburgerbröd

Grymma kamben är det perfekta receptet för alla köttälskare där ute. Det är enkelt att förbereda och resultatet är otroligt smakrikt och saftigt. Servera dessa kamben med en sallad och njut av denna läckra rätt!

Pepparkaksdeg 
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up