Inkokta grisfötter

Table
  1. Recept: Inkokta grisfötter
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:

Recept: Inkokta grisfötter

Ingredienser:

  • 4-6 grisfötter
  • 1 lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 2 morötter, skivade
  • 1 selleristjälk, skivad
  • 1 tsk hel vitpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 l vatten

You may also be interested in:  Fläderblomssaft

Tillagning:

  1. Skölj grisfötterna noga under kallt vatten.
  2. Placera grisfötterna i en stor kastrull och täck dem med vatten.
  3. Tillsätt lök, vitlök, morötter, selleri, vitpeppar och salt.
  4. Koka upp blandningen och skumma av eventuellt fett och skräp som stiger upp till ytan.
  5. Stäng ner värmen till låg och låt grisfötterna sjuda i ca 2-3 timmar tills de är mjuka och möra.
  6. Ta bort grisfötterna från buljongen och låt dem svalna något.
  7. Krama försiktigt ur överflödig vätska från grisfötterna och placera dem på en tallrik.
  8. Servera de inkokta grisfötterna varma eller kalla som en delikatess.
Tomatsallad
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up