Pasta arrabbiata

Table
  1. Delicious Pasta Arrabbiata Recipe
    1. Ingredients:
    2. Instructions:

Delicious Pasta Arrabbiata Recipe

Ingredients:

  • 2 tablespoons olive oil
  • 3 cloves of garlic, minced
  • 1/2 teaspoon red pepper flakes
  • 1 can of crushed tomatoes (400g)
  • 1 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon dried oregano
  • 350g pasta (spaghetti or penne)
  • Fresh basil leaves, chopped
  • Grated Parmesan cheese, for serving
You may also be interested in:  Biff Rydberg

Instructions:

  1. In a large pan, heat the olive oil over medium heat.
  2. Add the minced garlic and red pepper flakes. Cook for about a minute until the garlic becomes fragrant.
  3. Pour in the crushed tomatoes, salt, and dried oregano. Stir well and let it simmer for 15-20 minutes to allow the flavors to blend.
  4. While the sauce is simmering, cook the pasta according to the instructions on the package until al dente. Drain well.
  5. Add the cooked pasta to the sauce and toss until well coated.
  6. Sprinkle with fresh basil leaves and grated Parmesan cheese.
  7. Serve hot and enjoy!
You may also be interested in:  Kimchi

With its spicy kick and rich flavors, Pasta Arrabbiata is a classic Italian dish that will tantalize your taste buds. Don't forget to adjust the amount of red pepper flakes according to your preferred heat level. Buon appetito!

Äggnudlar med räkor och ingefära
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up